Despre Vebo

Infiintata in anul 1994, Vebo este o companie dinamica, mereu in cautarea imbunatatirii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, specializata in distributie de materii prime si ambalaje pentru industria alimentara. Noi va putem ajuta sa economisiti timp, efort si bani, punandu-va la dispozitie produse profesionale intr-o gama variata.

Suntem o echipa tanara caracterizata prin dinamism, flexibilitate, atitudine orientata spre client, care va sta oricand la dispozitie pentru a transforma proiectele dumneavoastră intr-un succes.

In cadrul companiei Vebo, ne tratam cu respect si comunicam deschis. Promovam colaborarea si incurajam cele mai bune idei, indiferent de unde provin. Avem sediul in Ploiesti, dar suntem oriunde clientii si afacerile lor ne cheama. Locatiile noastre dispun de un spatiu generos de depozitare care ne permite detinerea unui stoc de marfa impresionant.

Resursele tehnologice, informatice, logistice, manageriale si profesionale garanteaza soliditatea relatiilor de afaceri dintre compania Vebo si clientii sai.

Cartea noastra de vizita o reprezinta seriozitatea fata de clienti, care se bazeaza zilnic pe noi, dublata de dorinta noastra de a fi cei mai buni. Va invitam sa experimentati produsele oferite de Vebo. Va puteti convinge de calitatea produselor distribuite de noi devenind partenerii nostri de afaceri.