Imagine Reteta Chiftelute in sos de rosii si ardei (10 portii)

Chiftelute in sos de rosii si ardei (10 portii)

Ingrediente:

  • Carne tocata 0.700 kg;
  • Granulat de soia 0.070 kg;
  • Apa 0.250 l;
  • Knorr concentrat natural de legume 0.015 kg;
  • Ulei 0.080 l;
  • Ceapa 0.100 kg;
  • Knorr delikat baza pentru mancaruri 0.015 kg;
  • Oua 1 buc;
  • Usturoi 0.020 kg;
  • Knorr piper alb macinat 0.002 kg;
  • Maghiran 0.002 kg;
  • Cascaval 0.080 kg;

Pentru sos:

  • Knorr baza sos de rosii 0.100 kg;
  • Knorr concentrat natural de legume 0.010 kg;
  • Apa 0.900l l;
  • Faina 0.050 kg;
  • Rama cremefine smantana vegetala 15% 0.050 l;
  • Ardei gras 0.200 kg;

Mod de preparare-sos:

  • Puneti la fiert 700 ml apa, adaugati Knorr concentrat natural de legume si Knorr baza de rosii, ingrosati cu o compozitie formata din 200 ml apa, Rama cremeline smantana vegetala 15% si faina.
  • Fierbeti un pic, adaugati ardei gras taiat cubulete si condimentati cu Knorr piper alb macinat.

Mod de preparare-carnea:

  • Puneti apa la fiert, adaugati Knorr delikat baza pentru mancaruri si turnati peste granulele de soia; lasatile sa se raceasca si sa se umfle;
  • Amestecati masa de soia cu carnea, ouale, cu ceapa taiata cuburi si calita si cu copndimente.
  • Din compozitia obtinuta portionati 20 de chiftelute pe care le inabusiti la cuptor.
  • Turnati peste chiltelute sosul preparat, radeti cascaval si puneti la cuptor pana ce se  topeste cascavalul.
  • Se serveste cu orez , Knorr collezione italiana penne sau cu Knorr piure de cartofi

Greutatea 1 portie - 200 g